KNORRTOYS GARDENA - Tuinsetje II

KNORRTOYS GARDENA - Tuinsetje II

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

20,70 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A140334

KNORRTOYS GARDENA - Tuinsetje II
Het 6-delige GARDENA Tuinsetje II bevat een paar handschoenen en een korte handgreep (ca. 12 cm) en vier stuks opzetbaar tuingereedschap: twee verschillende schoffels, een schepje en een hark. Voor de handschoen mag het handoppervlak van het kind niet groter dan 6 cm zijn. De handschoen is van pols tot aan de vingertoppen 12,5 cm lang. Een set voor alle klusjes op het balkon, terras of in de tuin, zodat de kleintjes hun ouders een handje kunnen helpen. Alle onderdelen zijn gemaakt van robuust kunststof en daarme water- en UV-bestendig.

Een MUST voor elke kleine tuinier!

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: G50271
• Materiaal: Kunststof
• Vanaf 3 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat afscheurbare en inslikbare onderdelen - verstikkingsgevaar! Alle kleemtjes, elastiekjes, bandjes, kunststof-zakjes en ander verpakkingsmateriaal maken geen deel uit van het speelgoed. Deze moeten dan ook verwijderd worden voordat het speelgoed door kinderen kan worden gebruikt. De verpakking is geen speelgoed. Toezicht door een volwassene wordt aanbevolen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


KNORRTOYS GARDENA - Tuinsetje II
20,70 €