Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
KNORRTOYS Poppenstapelbed, naturel
Momenteel uitverkocht

KNORRTOYS Poppenstapelbed, naturel

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
43,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A140265

KNORRTOYS Poppenstapelbed, naturel
Dit poppenstapelbed "Herats" van KNORRTOYS.COM® in schattig wit-roze kleurdesign is echt functioneel! Het meegeleverde trapje kan tegen het stapelbed worden gezet, zodat de poppen makkelijk uit het zachte bed kunnen komen. De poppen zullen zich verwend voelen dankzij de meegeleverde dekens en kussens.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 67402
• Materiaal: houtvezelplaat; Stofdelen: 100% polyester
• Afmetingen: 51 x 30 x 49 cm
• Vanaf 3 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, bevat kleine onderdelen. Dit poppenbed is speelgoed en is niet geschikt om kinderen, baby's of huisdieren in te zetten/leggen. De montage en demontage van het speelgoed moet door een volwassene worden doorgevoerd. Gereedschap en kleine onderdelen ontoeganelijk voor kinderen bewaren. Voor gebruik alle zakjes en verpakkingsmaterialen verwijderen. Alle aanspraken op garantie komen te vervallen bij verkeerd gebruik. Het wordt aanbevolen om alle informatie te bewaren voor eventuele toekomstige correspondentie.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.