KNORRTOYS Speeltent - Activity tent

KNORRTOYS Speeltent - Activity tent

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 8 beschikbaar!

39,95 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A140330

KNORRTOYS Speeltent - Activity tent
De kleurrijke Activity kindertent van KNORRTOYS.COM® met verschillende speel- en leermogelijkheden brengt superveel speelplezier met zich mee. Je kunt de wijzers van de klok verstellen, de magneetletters op de magneetwand plaatsen, de tekenwand met stiften versieren (afwasbaar) en nog veel meer. Inclusief 42 magneten en 6 stiften (zijn uitwisbaar). Een kijkgat van gaas zorgt ervoor dat de kleintjes naar buiten kunnen kijken.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 55802
• Afmetingen: Ø 105 cm en 135 cm hoog
• Materiaal: polyester; Tentstokken: glasvezel
• Vanaf 3 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, bevat kleine onderdelen. Kleine en/of afscheurbare onderdelen inbegrepen die bijv. ingeslikt kunnen worden. Verstikkingsgevaar! Bevat onderdelen met o.a. bandjes, touwtjes, lintjes; wurgingsgevaar. Gebruik alleen onder toezicht van een volwassene! Vuur en hete objecten van de tent weghouden. De speeltent is alleen door volwassenen op te bouwen. De tas is alleen bedoeld als verpakking voor de tent en moet van kinderen worden weggehouden. Het frame niet knikken! De tent is eenvoudig in elkaar te zetten als de handleiding wordt gevolgd. Alleen met een lap of spons schoonmaken. Adres en informatie bewaren. Alle aanspraken op garantie komen te vervallen bij verkeerd gebruik.

Accessoires

Prijs
35,95 €
Prijs
23,94 €
Prijs
31,99 €
Prijs
32,98 €
Prijs
34,95 €
Prijs
25,00 €
Prijs
48,94 €
Prijs
30,90 €
Prijs
21,71 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


KNORRTOYS Speeltent - Activity tent
39,95 €