KNORRTOYS Speeltent - Brody incl. 100 speelballen Ø6 cm

KNORRTOYS Speeltent - Brody incl. 100 speelballen Ø6 cm

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

32,98 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A140346

KNORRTOYS Speeltent - Brody incl. 100 speelballen Ø6 cm
Deze kleurrijke speeltent met 100 bonte ballen van KNORRTOYS.COM® zorgt voor enorm veel speelplezier. Hand-oog-coordinatie en sensorische vaardigheden worden gestimuleerd door het spelen met ballen. De tent is toegankelijk vanuit vier zijdes. Dankzij een tentzijde van gaas hebben de kids ook tijdens het spelen alles goed in het vizier. De pop-up functie maakt de tent eenvoudig op te bouwen en in te klappen. De tent bestaat uit waterafstotende tentstof en is makkelijk te reinigen.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 55305
• Afmetingen: 88 x 88 x 119 cm, Ballen: Ø 6 cm
• Materiaal: polyester
• Vanaf 1 jaar

Let op!
Kleine en/of afscheurbare onderdelen inbegrepen die bijv. ingeslikt kunnen worden. Bevat onderdelen met o.a. bandjes, touwtjes, lintjes; wurgingsgevaar. Vuur en hete objecten van de tent weghouden. De speeltent is alleen door volwassenen op te bouwen. Het frame niet knikken! De tent is eenvoudig in elkaar te zetten als de handleiding wordt gevolgd. Alleen met een lap of spons schoonmaken. Adres en informatie bewaren. Niet gebruiken bij slecht weer of onweer. De tent is niet waterdicht en niet geschikt voor campinggebruik. De tas is alleen bedoeld als verpakking voor de tent en moet van kinderen worden weggehouden. Alle aanspraken op garantie komen te vervallen bij verkeerd gebruik.

Accessoires

Prijs
22,92 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


KNORRTOYS Speeltent - Brody incl. 100 speelballen Ø6 cm
32,98 €