Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Last Chance before X-mas!
Last Chance before X-mas!
Jouw korting:
€5, €10, €20, €40
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
KNORRTOYS Speeltent rond - Disney Frozen
Momenteel uitverkocht

KNORRTOYS Speeltent rond - Disney Frozen

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
34,95 €
Prijs inclusief BTW
Verlengd herroepingsrecht tot 31-01-2018!

Productomschrijving

Prod. nr.: A149264

KNORRTOYS Speeltent rond - Disney Frozen
Deze kindertent van KNORRTOYS.COM® is veelzijdig en is de perfecte uitvalsbasis voor veel speelplezier. Alle magische belevenissen van Disney Frozen worden in deze ronde tent werkelijkheid. Breng een bezoekje aan de zussen en beleef nieuwe avonturen. De tent bestaat uit waterafstotende tentstof en is makkelijk te reinigen. Een kijkgat van gaas zorgt ervoor dat de kleintjes naar buiten kunnen kijken. Dak en bodem worden door twee flexibele ringen gespand en door vier glasvezelstokken samengehouden. De speeltent (77 x 77 x 115 cm) heeft twee ingangen die beide met touwtjes open gehouden en met klitteband gesloten kunnen worden.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: N6840
• Benodigde ruimte: 130 x 110 x 115 cm
• Vanaf 3 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, bevat kleine onderdelen. Kleine en/of afscheurbare onderdelen inbegrepen die bijv. ingeslikt kunnen worden. Verstikkingsgevaar! Bevat onderdelen met o.a. bandjes, touwtjes, lintjes; wurgingsgevaar. Gebruik alleen onder toezicht van een volwassene! Vuur en hete objecten van de tent weghouden. De speeltent is alleen door volwassenen op te bouwen. De tas is alleen bedoeld als verpakking voor de tent en moet van kinderen worden weggehouden. Het frame niet knikken! De tent is eenvoudig in elkaar te zetten als de handleiding wordt gevolgd. Alleen met een lap of spons schoonmaken. Adres en informatie bewaren. Alle aanspraken op garantie komen te vervallen bij verkeerd gebruik.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.