KNORRYTOYS Escabbo - Baddieren Sea

KNORRYTOYS Escabbo - Baddieren Sea

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 9 beschikbaar!
  • KNORRYTOYS Escabbo - Baddieren Jungle

9,95 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A140378

KNORRYTOYS Escabbo - Baddieren Sea
De 6 grappige waterspuitdiertjes maken van elk badbezoek een dol avontuur.

De mooie kleuren en designs en de Escabbo®-baddiertjes zorgen bij iedereen voor veel waterpret. De diertjes zijn hol van binnen en vullen zich gemakkelijk met water - het leegspuiten is vervolgens dolle pret! Escabbo® vindt het belangrijk dat de producten zelfs voor de allerkleinsten geschikt zijn. Daarom geven de diertjes geen geur of kleur af. De vormen en kleuren stimuleren het grijpen en spelen - dat bevordert de motoriek en tastzin. De diertjes zullen waarschijnlijk niet lang alleen in het bad blijven, want ook daarbuiten is het super speelgoed. Instructie voor onderhoud: geen aggresief schoonmaakmiddel gebruiken

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 37006
• Afmetingen: ca. Ø6 cm per dier
• Vanaf 1 jaar

Let op!
Instructie voor onderhoud: geen aggresief schoonmaakmiddel gebruiken De figuren kunnen in warm water met een beetje zeep schoongemaakt en aansluitend gedroogd worden - op die manier kan er lang gebruik van worden gemaakt.

Accessoires

Prijs
15,95 €
Prijs
9,95 €
Prijs
15,99 €
Prijs
12,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


KNORRYTOYS Escabbo - Baddieren Sea
9,95 €