KNORRYTOYS Escabbo - Badthermometer Birdy

KNORRYTOYS Escabbo - Badthermometer Birdy

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 10 beschikbaar!

14,49 €
11,18 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 3,31 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A140381

KNORRYTOYS Escabbo - Badthermometer Birdy
De grappige kip laat elke kleine badmeester de juiste temperatuur zien.

De mooie kleuren en designs en de Escabbo®-baddiertjes zorgen bij iedereen voor veel waterpret. De thermometer drijft op het water en is waterdicht. Stel hem in op de gewenste watertemperatuur en hij geeft een optisch signaal af als de temperatuur wordt overschreden. Escabbo® vindt het belangrijk dat de producten zelfs voor de allerkleinsten geschikt zijn. Daarom geven de diertjes geen geur of kleur af. De vormen en kleuren stimuleren het grijpen en spelen - dat bevordert de motoriek en tastzin.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 37009
• Afmetingen: ca. Ø 10 cm
• Vanaf 3 jaar

Let op!
Instructie voor onderhoud: geen aggresief schoonmaakmiddel gebruiken De thermometer kan in warm water met een beetje zeep schoongemaakt en aansluitend gedroogd worden - op die manier kan er lang gebruik van worden gemaakt.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


KNORRYTOYS Escabbo - Badthermometer Birdy
14,49 €
11,18 €