LÄSSIG Broodtrommel Elephant
Momenteel uitverkocht

LÄSSIG Broodtrommel Elephant

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

5,95 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A149214

LÄSSIG Broodtrommel Elephant
Met deze vrolijke lunchbox beleef je nog meer plezier aan het eten. Robuust en goed af te sluiten, voorzien van uitneembaar bakje. Deze is in tweeën gedeeld, zodat je verschillende snacks kunt meenemen die zich niet met elkaar mengen. Het vak onder het bakje biedt genoeg ruimte voor brood.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Lässig

Lässig – het cultmerk met stijl!

Het coole merk uit Duitsland voor trendy ouders en kindjes. Het woord lässig betekent niets anders dan cool, zen en relax zijn. Dit weerspiegelt in het mooie design van de Lässig producten. Lässig is niet alleen cool voor ouders en kinderen, maar ook voor het milieu. De producten zijn geheel vrij van chemische toevoegingen en ook vrij van PVD, cadmium en nikkel. De vrolijke producten van Lässig ontdek je hier in onze Lässig shop!