LÄSSIG Car Wrap to Go, Starlight Oliv

LÄSSIG Car Wrap to Go, Starlight Oliv

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 12 beschikbaar!
  • LÄSSIG Car Wrap to Go, Starlight Magenta
  • LÄSSIG Car Wrap to Go Little Tree Fox
  • LÄSSIG Car Wrap to Go Little Tree Fawn
  • LÄSSIG Carseat Wrap to Go Shark ocean

39,95 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A055206

LÄSSIG Car Wrap to Go, Starlight Oliv
Car Wrap To Go
LÄSSIG

· Twee vakken met ritssluiting
· bekerhouder
· Drie opbergvakken
· Een vak met kijkvenster
· Tas met klep
· Materiaal: 100% polyester
· Afmetingen: 44-56 cm

Accessoires

Prijs
17,08 €

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Lässig

Lässig – het cultmerk met stijl!

Het coole merk uit Duitsland voor trendy ouders en kindjes. Het woord lässig betekent niets anders dan cool, zen en relax zijn. Dit weerspiegelt in het mooie design van de Lässig producten. Lässig is niet alleen cool voor ouders en kinderen, maar ook voor het milieu. De producten zijn geheel vrij van chemische toevoegingen en ook vrij van PVD, cadmium en nikkel. De vrolijke producten van Lässig ontdek je hier in onze Lässig shop!


LÄSSIG Car Wrap to Go, Starlight Oliv
39,95 €