Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
LÄSSIG Mini Washbag Toilettas Crocodile
Momenteel uitverkocht

LÄSSIG Mini Washbag Toilettas Crocodile

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A016037

LÄSSIG Mini Washbag Toilettas Crocodile
LÄSSIG Mini Washbag Toilettas

--- Design: Crocodile--

Kwaliteit van het merk LÄSSIG

Handige toilettas voor thuis en onderweg.

Het ijzersterke materiaal is bovendien vrij van schadelijke stoffen, nikkel en PVC! Alle Lässig tassen worden gemaakt zonder Azo en Phthalaten.


Details:
• hoofdvak met vakjes om spulletjes overzichtelijk in op te bergen
• afneembare spiegel
• een haak om hem aan op te hangen
• netvakjes aan de buitenkant
• afmeting: 22x8x17 cm

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Lässig

Lässig – het cultmerk met stijl!

Het coole merk uit Duitsland voor trendy ouders en kindjes. Het woord lässig betekent niets anders dan cool, zen en relax zijn. Dit weerspiegelt in het mooie design van de Lässig producten. Lässig is niet alleen cool voor ouders en kinderen, maar ook voor het milieu. De producten zijn geheel vrij van chemische toevoegingen en ook vrij van PVD, cadmium en nikkel. De vrolijke producten van Lässig ontdek je hier in onze Lässig shop!