Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Lässig Mums Organizer zwart
Momenteel uitverkocht

Lässig Mums Organizer zwart

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • LÄSSIG Mums Organizer Casual Grid ebony
  • LÄSSIG Mums Organizer Casual Stripes dubarry
  • LÄSSIG Mums Organizer Casual Stripes sculphur
  • LÄSSIG Mums Organizer Colorer Petrol

14,95 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A008413

Lässig Mums Organizer zwart
Lässig Mums Organizer zwart

Kleine organizer, voor belangrijke documenten. Om de zwangerschapskaart, röntgenfoto’s, verzekeringspapieren etc. in op te bergen...

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Lässig

Lässig – het cultmerk met stijl!

Het coole merk uit Duitsland voor trendy ouders en kindjes. Het woord lässig betekent niets anders dan cool, zen en relax zijn. Dit weerspiegelt in het mooie design van de Lässig producten. Lässig is niet alleen cool voor ouders en kinderen, maar ook voor het milieu. De producten zijn geheel vrij van chemische toevoegingen en ook vrij van PVD, cadmium en nikkel. De vrolijke producten van Lässig ontdek je hier in onze Lässig shop!