LÄSSIG Twister Kids Multifunctionele Doek Skull Orange

LÄSSIG Twister Kids Multifunctionele Doek Skull Orange

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 6 beschikbaar!
  • LÄSSIG Twister Kids Multifunctionele Doek Mushroom Pink
  • LÄSSIG Twister Multifunctionele doek Kids Skull olive

9,50 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A018747

LÄSSIG Twister Kids Multifunctionele Doek Skull Orange
Twister Kids
Dessin: Skull Orange


De Twister is een multifunctionele doek, die met een paar handgrepen telkens een nieuw trendy accessoire wordt. De Twister is naadloos en gemaakt van een aangenaam zachte stof; zo zit elke draagvariant als gegoten.

De draagvarianten zijn o.a.: halsdoek, muts, hoofdband, piratendoek en haarband. Omdat je fantasie geen grenzen kent, kun je vast nog meer manieren vinden de Twister te dragen.

De originele en stijlvolle dessins maken de Twister een modieuze begeleider in elke situatie.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Lässig

Lässig – het cultmerk met stijl!

Het coole merk uit Duitsland voor trendy ouders en kindjes. Het woord lässig betekent niets anders dan cool, zen en relax zijn. Dit weerspiegelt in het mooie design van de Lässig producten. Lässig is niet alleen cool voor ouders en kinderen, maar ook voor het milieu. De producten zijn geheel vrij van chemische toevoegingen en ook vrij van PVD, cadmium en nikkel. De vrolijke producten van Lässig ontdek je hier in onze Lässig shop!


LÄSSIG Twister Kids Multifunctionele Doek Skull Orange
9,50 €