Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Summer Break Surprise! ☀
Summer Break Surprise! ☀
Kies jouw korting:
€7, €12 of €25
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
LEGLER Star Wars Paraplu Lightsaber
Momenteel uitverkocht

LEGLER Star Wars Paraplu Lightsaber

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
29,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A155163

LEGLER Star Wars Paraplu Lightsaber
Dat is nog eens een paraplu!

Favoriete Star Wars figuren, houden jouw kindje droog - maar niet alleen dat. De stang van de paraplu is met een druk op de knop een light saber, die zijn kleur in een aangenaam tempo veranderd: Van rood, naar groen, tot aan blauw is allen erbij.

De paraplu heeft nog een verrassing in het donker: In de handgreep bevindt zich een zaklamp - die ook per knopdruk ingeschakeld kan worden.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 9362
• Materiaal: Kunststof
• Afmetingen: Lengte ca. 70 cm, Ø ca. 86 cm
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.