Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
LEGO® Architecture - Big Ben 21013
Momenteel uitverkocht

LEGO® Architecture - Big Ben 21013

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 29,99 €
27,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A182930

LEGO® Architecture - Big Ben 21013
Eén van ‘s werelds bekendste uurwerken – de Big Ben klokkentoren!

De Big Ben klokkentoren is één van de meest herkenbare gebouwen ter wereld. De toren staat op de noordoostelijke hoek van het paleis van Westminster in Londen, Engeland. De Big Ben toren werd gebouwd tussen 1843 en 1859, na een brand die het paleis grotendeels verwoestte. De toren wordt gekenmerkt door een klassiek ontwerp met duidelijke invloed van de gotiek. De LEGO® Architecture versie van de Big Ben klokkentoren is een ontwerp van de Sloveense architect Roc Z. Kobe in samenwerking met het LEGO design team.

 • Inclusief boekje met feiten over het gebouw, de bouw en de geschiedenis (Engelstalig)
 • Inclusief basis met een naamplaatje
 • Big Ben is 194mm hoog, 96mm breed en 80mm diep.
  • Details:
  • Onderdelen: 346
  • Leeftijd aanbevolen: vanaf 12 jaar
  Let op!
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Accessoires

Prijs
34,99 €
Prijs
53,90 €
Prijs
29,99 €
Prijs
26,99 €
Prijs
43,95 €
Prijs
42,90 €
Prijs
37,90 €
Prijs
139,90 €

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!