Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
LEGO® Architecture Flatiron Building 21023
Momenteel uitverkocht

LEGO® Architecture Flatiron Building 21023

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
39,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A133942

LEGO® Architecture Flatiron Building 21023
Laat je inspireren door toonaangevende architecten en maak je eigen unieke ontwerpen.

Bouw een gedetailleerd LEGO stenen model van de Flatiron Building, de opvallendste van één van de eerste wolkenkrabbers van New York. Gebouwd op een driehoekig, wigvormig stuk grond tussen Broadway, Fifth Avenue en East 22 Street, de 'Fuller Building' - zoals het oorspronkelijk werd genoemd - werd een van de hoogste gebouwen van de stad met 20 verdiepingen ten tijde van de voltooiing in 1902 Een penthouse, gebouwd drie jaar later, voegde een extra verdieping toe. De bijnaam voor het gebouw van de inwoners werd later officieel goedgekeurd. Het 'Flatiron Building' is sindsdien officieel erkend als een Nationaal Historisch Monument. Dit complexe model geeft de kalkstenen gevel en elegante Beaux-Arts styling van het meesterwerk van architect Daniel Burnham prachtig weer in LEGO stenen.


Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 21023
• Interpretatie van het architectonische meesterwerk "Flatiron Building".
• Inclusief naamplaatje
• Inclusief boekje met feiten over het ontwerp, architectuur en historie van het gebouw. (Engels-talig) (andere talen zijn beschikbaar door deze te downloaden)
• Het gebouw is 15 cm hoog, 8 cm breed en 11 cm diep.
• Verzamel de complete LEGO® Architecture Monumenten serie.
• De LEGO® Architecture Serie is bedoeld om de wereld van architectuur te eren door het gebruik van de LEGO steentjes en voor iedereen met interesse in ontwerp, architectuur en historie.
  • Aanbevolen leeftijd: +12
  • Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


    Lego

    LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

    Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!