Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
LEGO® Architecture Lincoln monument 21022
Momenteel uitverkocht

LEGO® Architecture Lincoln monument 21022

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
29,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A127359

LEGO® Architecture Lincoln monument 21022
Bouw het legendarische Lincoln Memorial met LEGO® stenen na!

Bouw een LEGO® stenen model van het Lincoln Memorial. Dit monument herinnert aan Abraham Lincoln, de 16e president van de Verenigde Staten. Ontworpen door architect Henry Bacon om op een klassieke Griekse tempel te lijken, werd het Memorial officieel gewijd aan het Amerikaanse volk tijdens een ceremonie op 30 mei 1922, 57 jaar na de dood van Lincoln. Vandaag de dag, blijft het een enorm populaire toeristische attractie en is 24 uur per dag voor het publiek toegankelijk. Net als het werkelijke gebouw in Washington DC, bevat deze gedetailleerde LEGO set 36 Dorische zuilen, die alle staten binnen de Unie symboliseren op het moment van het overlijden van Lincoln. Het LEGO® stenen model is ontworpen met een afneembaar dak, zodat je een model van het standbeeld van Abraham Lincoln, de beroemde sculptuur gemaakt door Daniel Chester French dat dit iconische Amerikaanse bouwwerk domineert kunt bekijken.

 • Interpretatie van de architectonische bezienswaardigheid, het Lincoln Memorial
 • Is voorzien van een afneembaar dak, het standbeeld van Abraham Lincoln en een naamplaatje
 • Boekje met informatie over het ontwerp, de architectuur en de geschiedenis van het gebouw (alleen in het Engels. Andere talen beschikbaar voor download op LEGO.com/architecture)
 • Het model is 6 cm hoog, 12 cm breed en 9 cm diep.
 • Verzamel de volledige LEGO® Architecture Landmark en Architect Series sets.
 • De LEGO® Architecture productlijn gaat over het vieren van de wereld van de architectuur via het medium van de LEGO steen en voor idereen met een interesse in design, architectuur en geschiedenis.


 • Details:
 • Artikel-nummer.: 21022
 • Onderdelen: 274
 • Aanbevolen leeftijd: +12
 • Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Lego

  LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

  Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!