Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
LEGO® Architecture - Trevi Fountain 21020
Momenteel uitverkocht

LEGO® Architecture - Trevi Fountain 21020

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
Adviesprijs¹ 49,99 €
47,90 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A182937

LEGO® Architecture - Trevi Fountain 21020
Bouw nu zelf een werkelijk iconisch monument uit Rome - De Trevi Fontein!

Bouw een rijk gedetailleerd LEGO® model van de wereldberoemde Trevi fontein, de grootste fontein van Rome. De ‘Fontana di Trevi’ is een ontwerp van Nicola Salvi: de bouw ervan duurde 30 jaar en het project werd voltooid door een vriend van de ontwerper – de beeldhouwer Pietro Bracci – in 1762, 11 jaar na het overlijden van Salvi. Dit prachtige barok-monument is uit travertin gehouwen. De fontein is te zien in veel klassieke films waaronder Federico Fellini’s La Dolce Vita. Ook vandaag de dag, 250 jaar na de voltooiing ervan, trekt de 49 meter brede fontein nog dagelijks duizenden bezoekers naar het kleine Trevi plein. Het gedetailleerde LEGO model van dit beroemde bouwwerk bevat elementen als de voorgevel van het Palazzo Poli, de standbeelden die de Oceaan, Overvloed en Gezondheid symboliseren en doorschijnende blauwe LEGO stenen die een watereffect creëren. De LEGO® Architecture Landmark versie van de Trevi fontein is een ontwerp van de kunstenaar Rok Žgalin Kobe, in samenwerking met het LEGO design team.

  • Inclusief boekje met feiten over het ontwerp, architectuur en historie van de fontein. (Engels- en Italiaans-talig, andere talen zijn beschikbaar door deze te downloaden)
  • Architectonische replica van de echte Trevi Fontein in Rome, Italië.
  • Trevi Fountain / Fontein is 14cm hoog, 20cm breed en 14cm diep.
  • Verzamel de complete LEGO® Architecture serie gebouwen en monumenten.
  • Details:
  • Onderdelen: 731
  • Leeftijd aanbevolen: vanaf 12 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Accessoires

Prijs
49,45 €
Prijs
26,25 €
Prijs
36,00 €
Prijs
52,90 €
Prijs
26,90 €
Prijs
26,90 €
Prijs
44,95 €
Prijs
34,95 €

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!