Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
LEGO - BIONICLE Aardschokbeest 71315
Momenteel uitverkocht

LEGO - BIONICLE Aardschokbeest 71315

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
15,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A189230

LEGO - BIONICLE Aardschokbeest 71315
Bezorg je vijanden een hevige schok met het machtige Aardschokbeest!

Umarak de Vernietiger roept de hulp in van het Aardschokbeest in de strijd tegen de Toa. Draai het wiel om de zwiepende arm te activeren en beuk met de kristallen vuisten op de grond om aardschokken te veroorzaken! Graaf je in met de machtige klauwen en leg een hinderlaag! Zaai verderf in de dorpen van Okoto, maar pas op dat de LEGO® BIONICLE® helden je geen kaakslag geven, waardoor het masker van het Aardschokbeest kan worden afgeworpen!

 • Inclusief BIONICLE® hoofd met masker-afwerptrekker, Beestmasker des verderfs, via de kaak geactiveerde masker-afwerpfunctie, zwiepende arm met kristal-achtige vuist, pantserplaat op de borst met unieke 'Verderf'-opdruk en verstelbare ledematen en klauwen.
 • Zet het verdorven Masker der Eenheid van Onua vast aan de staart van het Aardschokbeest.
 • Activeer de afwerp-trekker op het BIONICLE® hoofd van het beest om het Beest-masker des Verderfs te kunnen verruilen voor het nog sterkere, verdorven Masker der Eenheid van Onua.
 • Sterk en stevig model voor intensief actiespel!
 • Accessoires: verdorven Masker der Eenheid van Onua.
 • Aardschokbeest figuur is 24cm hoog.
 • Ga naar LEGO.nl/BIONICLE voor bouwinstructies, games, animaties en nog veel meer. Vraag je ouders om toestemming alvorens je online gaat.
Details:
 • Onderdelen: 102
 • Aanbevolen leeftijd:
 • 7 - 14 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!