Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
LEGO® Bionicle® - Masker vs Schedelmeest 70795
Momenteel uitverkocht

LEGO® Bionicle® - Masker vs Schedelmeest 70795

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 29,99 €
27,49 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A145664

LEGO® Bionicle® - Masker vs Schedelmeest 70795


Met LEGO Bionicle Masker vs Schedelmeest 70795 start jij het ultieme gevecht tussen goed en kwaad! Strijd samen met de wijze Maskermaker Ekimu en probeer te verhinderen dat de Schedelmeester het machtige Masker van de schepping steelt. Activeer de oersterke armen van de rivalen en laat het gevecht beginnen! Ontwijk de staf waarmee de boosaardige aanvoerder van de Schedelstrijders probeert het speciale beschermingsmasker van de Maskermaker te grijpen. Verdedig je met het roterende zaagschild en val aan met het snelvuurgeschut op de Hamer der Kracht. De Maskermaker moet al zijn magische krachten in de strijd werpen om dit duel te winnen.


• Bestook je tegenstander met het snelvuurgeschut op de Hamer der Macht
• Activeer de bewegende strijdarmen
• Werp je in de strijd om het Masker van de Schepping te beschermen
• Degelijk ontwerp voor intensief actiespel!
• Het Schedelmeesterfiguur is 21 cm hoog
• Het Maskermakerfiguur is 14 cm hoog
• Combineer de set met de Schedelschorpioen 70794 tot een extra machtige Schedelmeester De bouwhandleiding vind je op LEGO.com/BIONICLE/bi.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 70795
• Onderdelen: 171
• Aanbevolen leeftijd: 8 -14 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!