Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
LEGO BIONICLE - Stormbeest 71314
Momenteel uitverkocht

LEGO BIONICLE - Stormbeest 71314

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
15,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A189226

LEGO BIONICLE - Stormbeest 71314
Stel je tegenstanders buiten gevecht met knetterende bliksems!

Het Stormbeest is tevoorschijn gemaand uit de diepe oceaan rond Okoto: dit beest kan naar wens ontzettende onweersbuien ontketenen. Het Masker der Eenheid van Tahu Vereniger van het ijs is veroverd door het vreselijke dier, zodat het nu de elementen beheerst en deze gebruikt in de strijd tegen vijanden. Lanceer meerdere bliksemaanvallen! Geef iedere LEGO® BIONICLE® held die in de buurt komt een stevige stroomstoot of mep ze opzij met de sterke staart van het Beest.

Spring vanuit je hinderlaag onder water op de Toa af, maar pas op dat ze het Beest geen kaakslag kunnen geven die het masker eraf tikt!
 • Inclusief BIONICLE® hoofd met masker-afwerptrekker, Beestmasker des Verderfs, via een kaakslag geactiveerde masker-afwerpfunctie, pantserplaat voor op de borst met unieke 'Verderf'-opdruk, verstelbare ledematen en onderling verbonden klauwen en staart die tegelijk bewegen.
 • Zet het verdorven Masker der Eenheid van Kopaka vast aan de staart van het Stormbeest.
 • Activeer de afwerp-trekker op het BIONICLE® hoofd van het beest om het Beest-masker des Verderfs te kunnen verruilen voor het nog sterkere, verdorven Masker der Eenheid van Kopaka.
 • Sterk en stevig model voor intensief actiespel!
 • Accessoires: verdorven Masker der Eenheid van Kopaka.
 • Stormbeest figuur is 20cm hoog.
 • Ga naar LEGO.nl/BIONICLE voor bouwinstructies, games, animaties en nog veel meer. Vraag je ouders om toestemming alvorens je online gaat.
 • Details:
  • Onderdelen: 109
  • Aanbevolen leeftijd:
  • 7 - 14 jaar
  Let op!
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren.

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Lego

  LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

  Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!