Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
LEGO BIONICLE - Umarak de Vernietiger 71316
Momenteel uitverkocht

LEGO BIONICLE - Umarak de Vernietiger 71316

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 24,99 €
24,49 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A189235

LEGO BIONICLE - Umarak de Vernietiger 71316
Sla je klauwen in je vijand en verenig de beesten in de strijd tegen de Toa!

Umarak de Vernietiger is verdorven door het Masker der Besturing; hij roept nu een geduchte vijand in de vorm van de Elementbeesten te hulp in de strijd tegen de LEGO® BIONICLE® helden. Open de klauwen, grijp je tegenstander en knijp hem bewusteloos! Dit eeuwenoude wezen verwoest alles wat hij op zijn pad tegenkomt!

 • Inclusief BIONICLE® hoofd met masker-afwerptrekker, Beestmasker des Verderfs, via de kaak geactiveerde masker-afwerpfunctie, pantserplaat op de borst met unieke 'Verderf'-opdruk en verstelbare ledematen en klauwen.
 • Draai het wiel om de romp te laten roteren in het gevecht.
 • Zet tegenstanders in de klauwen en activeer het grijpmechanisme.
 • Sterk en stevig model voor intensief actiespel!
 • Umarak de Vernietiger figuur is 26cm hoog.
 • Ga naar LEGO.nl/BIONICLE voor bouwinstructies, games, animaties en nog veel meer. Vraag je ouders om toestemming alvorens je online gaat.
Details:
 • Onderdelen: 191
 • Aanbevolen leeftijd:
 • 8 - 14 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!