LEGO® Classic Creative felgekleurde aanvulset 10694

LEGO® Classic Creative felgekleurde aanvulset 10694

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 1 beschikbaar!

22,72 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A127327

LEGO® Classic Creative felgekleurde aanvulset 10694
Met de LEGO® stenen in 20 verschillende kleuren kan je bouwen wat je hart begeert!

Laat de fantasie de vrije loop met deze grote verzameling vrolijk gekleurde, klassieke LEGO® stenen! an vlinders en bloemen tot gitaren en taarten: deze set bestaat uit stenen in 20 verschillende kleuren waarmee je alles kunt bouwen wat je wilt. Met 4 paar ogen om vreemde wezens mee te bouwen en een boekje met ideeën om het proces op gang te helpen. Geschikt voor bouwers van alle leeftijden en de ideale aanvulling op iedere LEGO verzameling.

• Bevat een breed spectrum aan LEGO® stenen in 20 verschillende kleuren.
• Daarbij beschikt de set over vier paar ogen, om verschillende figuren mee te bouwen
• Nodigt jonge bouwers uit, om met LEGO stenen creatief te worden
• Inspireert tot grenzeloze creativiteit
• In de bouwinstructies, die bij de set wordt bijgeleverd en op LEGO.com/classic vind je leuke ideeën die jou kunnen helpen tijdens het bouwen.
• Alle afgebeelde modellen laten zich tegelijk uit de set bouwen
• Inclusief elementen sorteerder
• De LEGO® Classic Sets zijn de perfecte uitbreiding voor elke LEGO verzameling

Details:
Artikel-Nr.: 10694
• Onderdelen: 303
• Aanbevolen leeftijd: 4-99

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!
Ontdek bijvoorbeeld lego city, politie lego, lego boerderij, lego NINJAGO en meer! Ook voor de kleintjes zijn er leuke sets van Lego Duplo te vinden.
*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.  

LEGO® Classic Creative felgekleurde aanvulset 10694
22,72 €