Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
LEGO® DUPLO® - Paarden 10806
Momenteel uitverkocht

LEGO® DUPLO® - Paarden 10806

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 14,99 €
13,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A151496

LEGO® DUPLO® - Paarden 10806
In het weiland staat een paard met haar veulen, waar goed voor moet worden gezorgd. Bouw een kleine stal voor de dieren en vul de drinkbak met water of geef ze een bad. Daarna leg je ze verder in de watten. Borstel de paarden en leg een deken over ze heen voor als het koud wordt en leid ze dan naar het trainingsveldje!

Details:
• Artikel-Nr.: 10806
• Onderdelen: 20
• Aanbevolen leeftijd: 2-5

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!