Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
LEGO® DUPLO® Sofia the First™ – Koninklijk kasteel 10595
Momenteel uitverkocht

LEGO® DUPLO® Sofia the First™ – Koninklijk kasteel 10595

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
58,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A127316

LEGO® DUPLO® Sofia the First™ – Koninklijk kasteel 10595
Verken het konijnklijk kasteel met Disney Sofia the First™, prinses Amber en Clover het konijn!

Beleef talloze koninklijke avonturen in de magische wereld van prinses Sofia met het Disney Sofia the First™ koninklijk kasteel! Sofia en haar stiefzus, prinses Amber, gaan graag op verkenning in hun koninklijke kasteel, waar prinsessenpret en magische verrassingen om elke hoek te vinden zijn. Speel met Clover het konijn in de troonzaal en ontdek de schatkist in de kelder. Vervolgens haal je je beste dansbenen naar boven op de draaiende dansvloer. Help daarna Sofia en Amber de trappen oplopen naar hun slaapkamer, en stop ze onder de wol. Zo vallen de kleine prinsesjes gelukkig in slaap en dromen over de geweldige avonturen van morgen. Door deze prachtige set zijn jonge kinderen uren zoet met het fantaseren over prinsessenverhalen in het koninklijk kasteel. Help ze de basis van bouwen onder de knie te krijgen aan de hand van de grote LEGO Duplo stenen, die speciaal ontworpen zijn om veilig gebruikt te worden door kleine kinderen. Ze zullen vervoerd worden naar een wereld waar Sofia alles te weten komt over goedheid, vergeving en ruimhartigheid, terwijl ze leert wat het is om een echte prinses te zijn. Bevat de LEGO® DUPLO® figuren Sofia the First en prinses Amber en Clover het konijn. Combineer met de 10594 Sofia the First™ koninklijke paardenstal voor nog meer magische avonturen met Sofia’s paard, Minimus de Grote. • De set bestaat uit de LEGO Duplo Disney figuren Sofia het Prinsesje en prinses Amber en Clover het konijn.
• Bevat een gemakkelijk te bouwen kasteel met draaiende dansvloer, trappenhuis en bijgebouw.
• Tot de accessoires behoren gouden toverstokjes, dekens, een schatkist, een steen met opdruk van juwelen en wapenschild, kroonluchter en stenen met opdruk van vensters.
• Verken het Koninklijk kasteel met Sofia en haar vriend Clover het konijn.
• Zoek de verborgen juwelen in de schatkist.
• Dans de hele nacht met prinses Amber op de draaiende dansvloer.
• Stop de prinsessen in bed met de dekens.
• Het eenvoudige model in aantrekkelijke pastelkleuren zal jonge kinderen de basis van bouwen helpen onder de knie krijgen.
• Inspireer kinderen om hun eigen verhalen over vriendschap en verkenning te creëren met deze populaire Disney karakters.
• LEGO® DUPLO® producten zijn bont, speciaal voor kleine handjes geschikt en zorgen voor veel plezier.
Het koninklijk kasteel is meer dan 32 cm hoog, 28 cm breed en 12 cm diep
• Het bijgebouw is meer dan 27 cm hoog, 12 cm breed en 12 cm diep
Combineer met de 10594 Sofia the First™ koninklijke paardenstal voor nog meer magische avonturen.

Details:
Artikel-Nr.: 10595
• Onderdelen: 87
• Aanbevolen leeftijd: 2-5

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!