Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
LEGO® DUPLO® Spiderman™ - Spider-Man Spider Truck Avontuur 10608
Momenteel uitverkocht

LEGO® DUPLO® Spiderman™ - Spider-Man Spider Truck Avontuur 10608

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 29,99 €
29,95 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A152765

LEGO® DUPLO® Spiderman™ - Spider-Man Spider Truck Avontuur 10608
Help Marvel’s Spider-Man ervoor te zorgen dat Green Goblin er niet met de buit vandoor gaat! Vind de schuilplaats van de schurk met de opspoorapparatuur en de radar die in Spider-Man’s fantastische Spider truck geinstalleerd zijn en rijd er naartoe om hem te arresteren. Maar pas op: Green Goblin verdedigt zich door pompoenen te gooien! Als Spider-Man het gevecht heeft gewonnen, kan hij Green Goblin gevangen zetten in de cel aan boord van de Spider truck. Lever Green Goblin af en je bent klaar voor een nieuw avontuur. Inclusief 2 LEGO DUPLO figuren: Spider-Man en Green Goblin Combineer deze set met de Spider-Man webmotor werkplaats (productnr. 10607) voor nog meer actie op wielen.

Details:
• Artikel-Nr.: 10608
• Inclusief 2 LEGO® DUPLO® figuren: Spider-Man en Green Goblin
• Inclusief Spider-Man Spider truck met ramen die open kunnen, een gevangeniscel en een kantoor met opspoorapparatuur
• Accessoires: draaibare radarschotel, antenne en een stoel
• Inclusief stenen met pompoen-, geld- en stadskaartopdruk om verhalen mee te bedenken
• Bouw en verbouw de fantastische Spider truck van Spider-Man!
• Volg het spoor van Green Goblin vanuit het kantoor!
• Zet Green Goblin in de cel en voer hem weg!
• Uren bouw- en speelplezier voor jonge Spider-Man fans met dit superleuke voertuig
• Stimuleert de fantasie en is ideaal voor rollenspel
• LEGO DUPLO producten zijn speciaal ontworpen voor leuk en veilig gebruik door kleine handjes
• Combineer deze set met de Spider-Man webmotor werkplaats (productnr. 10607) voor nog meer Spider-Man-actie op de weg
• Spider-Man Spider truck is 18 cm hoog, 25 cm lang en 7 cm breed

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!
Ontdek bijvoorbeeld lego city, politie lego, lego boerderij, lego NINJAGO en meer! Ook voor de kleintjes zijn er leuke sets van Lego Duplo te vinden.
*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.