Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
LEGO DUPLO - Ville Constructie Rupsband-graafmachine 10812
Momenteel uitverkocht

LEGO DUPLO - Ville Constructie Rupsband-graafmachine 10812

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
29,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A189204

LEGO DUPLO - Ville Constructie Rupsband-graafmachine 10812
Graaf het puin uit de grond en rijd ermee rond!

Kleine bouwvakkers zijn dol op spelen met deze eenvoudig te bouwen machines. Met zijn rupsbanden kan de graafmachine over oneffen terrein rijden en de grote laadschop maakt graven kinderspel. Haal de echt werkende, scharnierende arm uit elkaar om hem korter te maken en kiep het puin in de vrachtwagen zodat het kan worden afgevoerd! LEGO DUPLO stenen zijn ontwikkeld voor kleine kinderen die er leuk en veilig mee kunnen spelen. Inclusief 2 DUPLO minifiguren: bouwvakkers met veiligheidshelm.

 • Inclusief vrachtwagen met kiepbak en een graafmachine op rupsbanden die kunnen bewegen, draaibare cabine en grote laadschop op beweegbare arm, plus extra stenen om op te graven.
 • Kinderen kunnen de speciale, flexibele arm van de machine zelf bouwen en dan spelen dat ze van alles uitgraven en opscheppen met de rupsband-graafmachine.
 • Uren speelplezier waarbij eenvoudige bouwvaardigheden worden gestimuleerd, en goede mogelijkheden voor rollenspel met de 2 LEGO® DUPLO® figuren.
 • De 2 leuke voertuigen zijn eenvoudig te bouwen zodat er vrijwel direct mee kan worden gespeeld!
 • Combineer de set met de graaflaadmachine (# 10811) en de grote bouwplaats (# 10813) voor nog meer graaf- en bouwplezier.
 • Accessoires: 'werk in uitvoering'-bord, een schep. en DUPLO stenen.
 • Vrachtwagen is ca. 12cm hoog, 19cm lang en 7cm breed.
 • Graafmachine met rupsbanden is ca. 12cm hoog, 25cm lang en 7cm breed.
 • Details:
  • Onderdelen: 26
  • Aanbevolen leeftijd: 2-5 jaar

Accessoires

Prijs
14,99 €
Prijs
48,99 €
Prijs
23,99 €

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!
Ontdek bijvoorbeeld lego city, politie lego, lego boerderij, lego NINJAGO en meer! Ook voor de kleintjes zijn er leuke sets van Lego Duplo te vinden.
*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.