Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
LEGO® Elves - Skyra’s Mysterieuze Luchtkasteel 41078
Momenteel uitverkocht

LEGO® Elves - Skyra’s Mysterieuze Luchtkasteel 41078

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
Adviesprijs¹ 89,99 €
84,89 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 5,10 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A145596

LEGO® Elves - Skyra’s Mysterieuze Luchtkasteel 41078
#Voltooi het spannende avontuur van de elfen en laat Emily Jones via het magische portaal terugreizen naar haar eigen wereld!

Vind het magische portaal waardoor Emily Jones kan worden teruggestuurd naar haar eigen wereld! De LEGO® Elves hebben hun zoektocht volbracht en de 4 magische sleutels gevonden waarmee het portaal kan worden geopend. Nu moeten Emily en Naida Riverheart, de Water-elf, de hindernissen passeren in het wonderlijke Luchtkasteel, om bij het portaal te komen. Skyra, de bewaakster van het portaal, kijkt samen met haar uil Nascha van bovenaf op onze vrienden neer. Help de elfen om door de overwoekerde ingang te komen en de water-krachten van Naida te gebruiken om de geheime deur te vinden in de badruimte achter de waterval. Onthul de betoverde trap om langs de lava-keuken te komen en passeer de pegasus-wachtpost van Skyra. Zet daarna de 4 sleutels in het portaal. Ga dan naar Skyra toe en probeer haar ervan te overtuigen dat ze het portaal moet openen met haar staf. Wie weet of Emily ooit opnieuw op bezoek komt in de fantastische wereld van de LEGO Elves? Inclusief 3 minifiguren: Emily Jones, Naida Riverheart en Skyra, plus Golden Glow de Pegasus en Nascha de Uil.

• Inclusief 3 minifiguren: Emily Jones, Naida Riverheart en Skyra, plus Golden Glow de Pegasus en Nascha de Uil.
• Met Skyra’s Luchtkasteel inclusief poort met begroeiing, eethoek, badruimte, lava-keuken, troonzaal, werkkamer en portaal dat kan worden geopend!
• Badruimte met verplaatsbare waterval, douche en fruitschaal
• Lava-keuken inclusief deur die open kan en een verborgen wenteltrap
• Accessoires: aardbeien-smoothies, fruit en koekjes, magische kaart en 4 magische sleutels: aarde, wind, vuur en water.
• Gebruik de krachten van alle elfen om de weg door het kasteel te vinden
• Geniet van aardbeien-smoothies in de eethoek
• Neem een heerlijke douche onder de waterval in de badruimte
• Stuur een brief van Skyra naar de elfen met Nascha de uil
• Maak het portaal open met de magische sleutels zodat Emily Jones kan terugkeren naar de wereld van de mensen!
• Skyra’s Mysterieuze Luchtkasteel is meer dan 24 cm hoog, 28 cm breed en 8 cm diep

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 41078
• Onderdelen: 808
• Aanbevolen leeftijd: 8 -12 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!