Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
LEGO® Friends - Popster Opnamestudio 41103
Momenteel uitverkocht

LEGO® Friends - Popster Opnamestudio 41103

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
14,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A141635

LEGO® Friends - Popster Opnamestudio 41103
#Maak een album vol tophits in de Popster Opnamestudio!

Klaar om nieuwe hits op te nemen? Help Olivia alle technische apparatuur in de geluidsstudio klaar te maken voor een opnamesessie met de beroemde popster Livi. Tijd om de studio in te duiken om de instellingen van de mengtafel te testen. Zet Olivia haar koptelefoon op en geef haar een gitaar en een microfoon zodat ze een nummer kan opnemen. Veel plezier daarbij! Als de opname is gemaakt, druk je op de knop om de CD uit de machine te halen. Dan kan je lekker uitblazen op de zitbank met een drankje en een tijdschrift. Dat wordt vast weer een tophit! Inclusief 1 mini-poppetje: Olivia.

• Inclusief 1 mini-poppetje: Olivia.
• Tweezijdige opnamestudio met opnamecabine, zitgedeelte en een productieruimte met luidsprekers, controlepaneel en computerscherm en een CD-speler met uitwerpfunctie!
• Accessoires: microfoon met standaard, gitaar, koptelefoon, muziekblad, videocamera, CD, glas en tijdschrift.
• Steel de show en zing je lievelingsnummers in de opnamecabine!
• Help Olivia de apparatuur in te stellen en neem een paar swingende nummers op!
• Druk na afloop op de knop om de CD naar buiten te laten komen!
• Popster Opnamestudio is 7cm hoog, 15cm breed en 3cm diep.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 41103
• Aanbevolen leeftijd: 6-12

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar opleveren.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!