Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
LEGO® Friends - Popster Podium 41105
Momenteel uitverkocht

LEGO® Friends - Popster Podium 41105

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
Adviesprijs¹ 44,99 €
42,40 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A141637

LEGO® Friends - Popster Podium 41105
MEt de LEGO® Friends kan je een spectaculaire show geven.

Zet alles klaar voor een superoptreden van Livi de popster! Het fantastische podium staat klaar voor het concert. Aan het begin van de show draai je de coulisse om Livi op geheimzinnige manier op het toneel te laten verschijnen. Andrea kan achter het drumstel of het keyboard worden gezet om Livi te begeleiden. Als Livi haar nieuwste hit zingt, wordt ze begeleid door Andrea met haar elektrische gitaar. Inclusief dans-functie met coole bewegingen! Nu kan het podium snel worden omgebouwd terwijl Livi van costuum verwisselt voordat ze weer opkomt voor de grote finale. Een superconcert met Livi de popster! Inclusief Livi de popster en Andrea minipoppetjes.

• Inclusief Livi de popster en Andrea minipoppetjes.
• De speelset wordt geleverd met een modulair podium met catwalk, groot scherm, coulissen, luidspreker-elementen, popster verschijnfunctie, dansfunctie, drumstel en keyboard.
• Accessoires: 2 rokjes van stof, microfoon, trommelstokjes en een gitaar.
• Verplaats de delen van het podium om de perfecte set te bouwen.
• Draai de coulissen voor een spectaculaire entree van de ster.
• Organiseer een spectaculair popconcert met muziek en dans.
• Stel verschillende kostuums samen voor Livi en Andrea
• Het podium is 19 cm hoog, 27 cm breed en 17 cm diep.
• De set is combineerbaar met de set 41104 Popster kleedkamer, om backstage nog meer plezier te hebben!

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 41105
• Aanbevolen leeftijd: 7-12

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar opleveren.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!