Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
LEGO® JUNIORS - Supermarkt Koffer 10684
Momenteel uitverkocht

LEGO® JUNIORS - Supermarkt Koffer 10684

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
24,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A128795

LEGO® JUNIORS - Supermarkt Koffer 10684
Ga snel naar de supermarkt om jouw wekelijkse inkopen te doen!

Neem deze fantastische LEGO® Juniors Supermarkt koffer overal mee naar toe! Zet de eenvoudig te bouwen supermarkt op, inclusief de groenten en de leuke rode step waarmee de minifiguren naar de winkel kunnen komen. Met de coole rode bromfiets kunnen jouw minifiguren naar jouw bedrijf rijden. Leg etenswaren in het boodschappenmandje, aai de vriendelijke kat en kies welke smaak ijs je wit hebben in de ijskraam. Met overzichtelijke bouwinstructies en snelstart-elementen om direct te kunnen beginnen met spelen: LEGO Juniors modellen zijn ontwikkeld om de overgang naar bouwen met LEGO stenen makkelijk te maken. Inclusief 2 minifiguren: 1 verkoper en 1 klant - daarbij nog een kat

• Inclusief 2 minifiguren: 1 verkoper en 1 klant - daarbij nog een kat
• Bevat een eenvoudig te bouwen supermarkt met daarbij een ijshoek en groente kraam, plus een rode snorfiets
• Accessoires: Kassa, Geld, bloemen, brood, flessen, groente en ijs
In de super praktische roze koffer laat deze coole set zich overal mee naartoe nemen
• De eenvoudige handleiding bevordert het vrije bouwen
• Een LEGO® Bouw- en speelbelevenis voor jonge bouwers
• De picknickplek is 25 cm hoog, 28 cm breed en 6 cm diep.
• De picknickplek is 11 cm hoog, 12 cm breed en 8 cm diep.
• De picknickplek is 4 cm hoog, 4 cm breed en 3 cm diep.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 10684
• Onderdelen: 134
• Aanbevolen leeftijd: 4 - 7

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar opleveren.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!
Ontdek bijvoorbeeld lego city, politie lego, lego boerderij, lego NINJAGO en meer! Ook voor de kleintjes zijn er leuke sets van Lego Duplo te vinden.
*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.