Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
LEGO® Marvel Super Heroes - The Avengers Quinjet Stadsachtervolging 76032
Momenteel uitverkocht

LEGO® Marvel Super Heroes - The Avengers Quinjet Stadsachtervolging 76032

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
79,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A132063

LEGO® Marvel Super Heroes - The Avengers Quinjet Stadsachtervolging 76032
Lanceer een Quinjet achtervolging op Ultra om Vision te bevrijden!

Lanceer een high-speed achtervolging op Ultimate Ultron met de Avengers in de iconische Quinjet. Zet Black Widow bij de besturing in de cockpit en scheer door de lucht. Vuur de knopschieters en lanceer Captain America op zijn super-coole motor om de achtervolging in de straten voort te zetten. Iron Man MK43 vliegt naast de Quinjet met behulp van zijn stuwraketten en is klaar om het op te nemen tegen Ultimate Ultron. Als het tijdstip juist is, maak dan de sprong op de laboratorium truck en laat de zijkanten ontploffen om de kostbare lading te zien. Inclusief 5 minifiguren met diverse accessoires: Vision, Captain America, Black Widow, Iron Man MK43 en Ultimate Ultron.

• Inclusief 5 minifiguren met diverse accessoires: Vision, Captain America, Black Widow, Iron Man MK43 en Ultimate Ultron.• De Quinjet beschikt over een te openen cockpit met transparante voorruit, 4 knopschieters, te openen achterklep, schuifdak, gedetailleerde cabine, opvouwbare vleugels, geheim vleugelcompartiment om Avenger aanvallen mee te lanceren, Captain America motor met geheime lanceerknop en een touw om elk voorwerp aan de Quinjet vast te maken.
• Laboratorium truck heeft een explosie-functie, te openen achterdeuren en handvatten waar minifiguren aan vastgezet kunnen worden.
• Accessoires: een Super Jumper, Iron Man’s iconische helm en stuwraketten, Captain America’s schild, moersleutel, brandblusser en een stenenwipper.
• Met rijk uitgeruste Quinjet cabine.
• Vuur de knopschieters af.
• Druk op de geheime knop om Captain America op zijn coole motor te lanceren.
• Lanceer een Avengers verrassingsaanval vanuit het geheime vleugelcompartiment.
• Zet Ultimate Ultron buiten spel met de Suer Jumper!
• Spring op de laboratorium truck om de zijkanten te laten exploderen.
• De Quinjet is meer dan 9 cm hoog, 26 cm lang en 41 cm breed.
• Captain America’s motor is 3 cm hoog, 6 cm lang en 2 cm breed.
• De laboratorium truck is meer dan 7 cm hoog, 10 cm lang en 6 cm breed.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 76032
• Onderdelen: 722
• Aanbevolen leeftijd: 8- 14

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar opleveren.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!
Ontdek bijvoorbeeld lego city, politie lego, lego boerderij, lego NINJAGO en meer! Ook voor de kleintjes zijn er leuke sets van Lego Duplo te vinden.
*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.