Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
LEGO® Star Wars™ - Clone Commander Cody™ 75108
Momenteel uitverkocht

LEGO® Star Wars™ - Clone Commander Cody™ 75108

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
19,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A182991

LEGO® Star Wars™ - Clone Commander Cody™ 75108
Voer het Clone-leger met de bouwbare en verstelbare Commander Cody aan in de strijd!

Voer met deze ijzersterke Clone Commander Cody het Clone-leger aan in de strijd! Een prachtig LEGO® figuur om zelf te bouwen, met alle benodigdheden voor het naspelen van intense gevechten uit de Star Wars-saga. De figuur heeft verstelbare ledematen, een speciaal oranje Clone-harnas en een blaster-geweer en rugzak. Grijp je wapen en maak je gereed voor de strijd!

 • Met volledig verstelbare ledematen, speciaal oranje Clone-harnas en een blaster-geweer en rugzak om zelf te bouwen!
 • Speel beroemde gevechten na met Commander Cody!
 • Bescherm de Jedi tegen de aanvallen van het Galactische Keizerrijk!
 • Zet de figuur in allerlei coole vechtposities!
 • Stevig, degelijk model voor intense actie!
 • Speel hevige gevechten na uit de Star Wars-saga!
  Details:
 • Onderdelen: 82
 • Leeftijd aanbevolen: vanaf 7-12 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Accessoires

Prijs
49,95 €
Prijs
98,85 €
Prijs
26,99 €
Prijs
84,89 €
Prijs
143,89 €
Prijs
19,99 €
Prijs
24,99 €
Prijs
29,99 €

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!
*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.