Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
LEGO® Technic - Brandblus Vliegtuig 42040
Momenteel uitverkocht

LEGO® Technic - Brandblus Vliegtuig 42040

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
Adviesprijs¹ 49,99 €
47,90 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A145634

LEGO® Technic - Brandblus Vliegtuig 42040
Werp het water over de vlammen met dit fantastische 2-in-1 LEGO® Technic Brandblus Vliegtuig!

Stijg op voor nieuwe brandbestrijdingsacties in dit indrukwekkende 2-in-1 LEGO® Technic Brandblus Vliegtuig! Het fantastische model zit boordevol levensechte details en functies. Zoals een gedetailleerde 2-cilinder motor, via een joystick bediende hoogte- en rolroeren en grote drijvers. Als de 3-bladige propeller draait bewegen de zuigers in de motor op en neer. Manoeuvreer het prachtige vliegtuig in de startpositie, scheer over het water en stijg op. Als het vliegtuig bij de brand is aangekomen activeer je de coole afwerpfunctie voor de water-blokjes om de brand te blussen. Alles is net als in het echt! Met een karakteristiek rood-wit kleurenschema en allerlei coole stickers. Als de branden zijn geblust kun je het Brandblus Vliegtuig ombouwen tot een supersnelle straaljager.• Met propeller die kan draaien, gedetailleerde 2-cilinder motor met bewegende zuigers, afwerpfunctie met 'water'-blokjes en beweegbare hoogte- en rolroeren.
• Met supercool rood-wit kleurenschema!
• Draai de propeller en zie de zuigers bewegen in de motor
• Via een joystick bediende hoogte- en rolroeren
• Bombardeer de bosbrand met water
• Dit 2-in-1 model kan worden omgebouwd tot straaljager.
• Het Brandblus vliegtuig is 17 cm hoog, 34 cm lang en 44 cm breed.
• De straaljager is 14 cm hoog, 38 cm lang en 19 cm breed.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 42040
• Aanbevolen leeftijd: 9-16

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!