Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
LEGO WEAR Duplo Boys 601 Forest
Momenteel uitverkocht

LEGO WEAR Duplo Boys 601 Forest

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

Adviesprijs¹ 22,95 €
15,00 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 7,95 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A07975200000006

LEGO WEAR Duplo Boys 601 Forest
LEGO WEAR

Let’s play!

LEGO wear nu ook verkrijgbaar in Nederland

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het speelse, kleurrijke merk uit Denemarken ook in Nederland verkrijgbaar.
Outfits om in te spelen en te leren voor jongens en meisjes van 0 tot 12 jaar.

LEGO wear huldigt hetzelfde principe als LEGO speelgoed: kinderen ontwikkelen zich door te spelen.
Daarom vind je in de collecties geen strakke broeken, of pijnlijke naden, maar comfortabele, duurzame en vrolijke kleertjes om in te spelen en om in te ontdekken.


Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Lego Wear

LEGO® Wear - Coole Kids, coole kleding

In de kleding van LEGO Wear kunnen kinderen lekker kinderen zijn. De kledinglijn is ontwikkeld om lekker te kunnen spelen, ongeacht het weer. Van regen- en skikleding tot aan stoere jeans en shirts met leuke LEGO plaatjes erop. De verschillende LEGO werelden, denk bijvoorbeeld aan LEGO Star Wars en LEGO Friends zijn ook terug te vinden in de kleding van LEGO Wear. Ontdek de mooie collectie van LEGO Wear hier!