Little Baby Friends forever Trappelzak 50 cm

Little Baby Friends forever Trappelzak 50 cm

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

Adviesprijs¹ 17,99 €
12,07 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 5,92 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A149029

Little Baby Friends forever Trappelzak 50 cmInbakeren voorkomt angstige bewegingen (het zogenaamde Moro reflex) die de baby wakker maken. Ingebakerde baby's maken een eenvoudigere overgang naar de rustgevende diepe slaap fase (REM-fase) en slapen beter en langer.

Studies hebben aangetoond dat goed ingebakerde baby's veiliger slapen, omdat ze de neiging hebben op hun rug te blijven liggen en niet verstrikt raken in dekens.

Details:
• Materiaal: 100% katoen
• Vulling: 100% Polyester
• Wasbaar tot 30°C, niet geschikt voor de droger

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Little Baby Friends forever Trappelzak 50 cm
Adviesprijs¹ 17,99 €
12,07 €