Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
LITTLE TIKES Sparkle Bay Fonkelvis geel
Momenteel uitverkocht

LITTLE TIKES Sparkle Bay Fonkelvis geel

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

Adviesprijs¹ 10,99 €
9,99 €
Prijs inclusief BTW
Verlengd herroepingsrecht tot 31-01-2018!

Productomschrijving

Prod. nr.: A146421

LITTLE TIKES Sparkle Bay Fonkelvis geel
Hey, hey, hey, Sparkle Bay!


Sparkle Bay is uniek waterspeelgoed, dat magisch licht geeft. Als de dieren met water in aanraking komen beginnen ze licht te geven en te bewegen.

Kleine kinderen houden ervan om in het water te spetteren. Samen met de lichtgevende zeebewoners wordt het badderen nog leuker! Het batterijvakje is waterdicht: de baddiertjes moeten na gebruik altijd afgedroogd worden.

Fonkel, fonkel, kleine vis!

De gele kogelvis zorgt voor superveel waterpret. Als het grappige fonkelvisje met water in aanraking komt, komt hij op magische wijze tot leven. Vrolijk verlicht zwemt hij in water - net als een echte vis. Door de verschillende vinbewegingen verast hij altijd weer met nieuwe snelheden en richtingen. Perfect voor de kleine kinderhandjes.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 638237GR
• 3x AG13 knopcellen
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 18 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.