Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
MacLaren Luiertas Messenger Bag zwart
Momenteel uitverkocht

MacLaren Luiertas Messenger Bag zwart

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
Adviesprijs¹ 185,00 €
174,99 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 10,01 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A159891

MacLaren Luiertas Messenger Bag zwart
Biedt genoeg ruimte voor alle baby-benodigdheden en heeft een apart isolatievak voor babyflessen. Daarbij nog een apart vochtvak, voor vochtige doekjes en luiers. Vele extra vakken organiseren al jouw benodigdheden, bijvoorbeeld een binnenvakje voor je telefoon en portemonnee. Het duurzame buitenmateriaal van deze luxe tas is zeer hoogwaardig verwerkt, zeer robuust en goed te reinigen.

• MACLAREN Luxe Luiertas mit exclusieve functionaliteit
• Biedt veel ruimte voor alle baby-benodigdheden.
• Apart vochtvak voor vochtige doekjes en luiers.

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


maclaren

Maclaren - Ruim 50 jaar innovatie, comfort en veiligheid

Met een buggy van Maclaren haal je meer dan 50 jaar innovatie, comfort en veiligheid in huis. De Maclaren staat bekend om de lichte buggy's die eenvoudig in gebruik zijn. Bovendien kunnen ze erg compact worden opgevouwen, waardoor ze ook ideaal zijn voor onderweg of op vakantie. Vandaag de dag staat Maclaren ook bekend om de vele stoere, trendzettende designs die de gemiddelde veiligheidsnormen overtreffen. Ontdek al onze buggy's en accessoires van Maclaren hier in onze shop!