MacLaren Reiswieg Carrycot Universal
Momenteel uitverkocht

MacLaren Reiswieg Carrycot Universal

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
Adviesprijs¹ 140,00 €
131,52 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 8,48 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A145874

MacLaren Reiswieg Carrycot Universal
MacLaren Reiswieg Carrycot Universal

De ideale vlakke omgeving

Maclaren brengt de nieuwe reiswieg uit, die jouw Quest, Techno XT en Twin Techno Buggy's in een ideale vlakke omgeving voor jouw kindje veranderen. De reiswieg biedt een comfortabele omgeving voor je kindje, waarbij het voor een goede luchtcirculatie en de juiste lichaamshouding zorgt.

Kenmerken en voordelen

Der Maclaren en de XLR Carrycot zijn eenvoudig en veilig op het frame in achterwaartse positie te bevestiging, zodat je je baby altijd in blik hebt. Geïntegreerde handgrepen bieden een eenvoudig transport. De in twee positie verstelbare kap met UPF 50+ beschermt je kindje tegen zon, wind en weer. De ultra zachte en ademende binnevoering en het gevoerde matrasje bieden een fijne omgeving voor jouw kindje. Geschikt voor kinderen van 0 tot 9kg/ tot 65cm

Autostoeltjes horen in de auto, niet op kinderwagens en buggy's.

Een autostoeltje is geschikt om kinderen in de auto te transporten, toch zouden kindjes volgens de "American Academy of Pediatrics Infants" niet teveel tijd in een autostoeltje verbrengen (wanneer zij niet in de auto onderweg zijn). De kromme houding zou een slecht effect op de ontwikkeling van de wervelkolom hebben. Daarom kun je het beste, wanneer je jouw bestemming bereikt hebt, overgaan op een zachte reiswieg of een andere vlakke omgeving. De ligpositie bevordert een betere ontwikkeling van de wervelkolom en laat je kindje beter ademen.

Beschrijving:

• Voor kinderen tot 9 kg, 65 cm
• Gewicht carrycot universal : 2,92 kg
• Ademende binnenvoering
• Incl. zachte gevoerd matras en afneembare deken
• Geïntegreerde handgrepen voor eenvoudig en veilig transport
• Kap met 2 klapfuncties en zonnebescherming, UPF 50+
• Geen adapter nodig
• Eenvoudige montage
• „Face to Face“ Montage, moeder ziet de baby!
• Geen ombouw van de buggy nodig
• Beschikbare kleuren: Black / Silver
• Geschikt voor alle Maclaren „Lie Flat“ Buggy's
- Alle XT Modelle
- Alle Quest (vanaf model 2012, met vlakke positie van de rugleuning)
- Alle Twin Techno (vanaf model 2012, met vlakke positie van de rugleuning)
• Voor Techno XLR is een eigen, aparte Carrycot verkrijgbaar!

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

maclaren

Maclaren - Ruim 50 jaar innovatie, comfort en veiligheid

Met een buggy van Maclaren haal je meer dan 50 jaar innovatie, comfort en veiligheid in huis. De Maclaren staat bekend om de lichte buggy's die eenvoudig in gebruik zijn. Bovendien kunnen ze erg compact worden opgevouwen, waardoor ze ook ideaal zijn voor onderweg of op vakantie. Vandaag de dag staat Maclaren ook bekend om de vele stoere, trendzettende designs die de gemiddelde veiligheidsnormen overtreffen. Ontdek al onze buggy's en accessoires van Maclaren hier in onze shop!