MAM Handmatige Afkolfpomp

MAM Handmatige Afkolfpomp

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!

48,99 €
40,07 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 8,92 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A011543

MAM Handmatige Afkolfpomp
MAM Handmatige afkolfpomp

De perfecte mix van functionaliteit en design. De handmatige afkolfpomp van MAM kan aan individuele behoeften worden aangepast.
Om drie redenen is het afkolven met de ze borstkolf bijzonder aangenaam en eenvoudig:
Het instelwieltje: Hiermee kan de zuigsterkte individueel worden geregeld. Als het helemaal naar rechts wordt gedraaid, blijft het vacuüm drie seconden behouden. In deze positie kan snel en gemakkelijk veel melk worden afgekolfd.
De verstelbare trechter met zachte inlegelementen: De trechter staat onder een lichte hoek en kan rondom worden gedraaid. Zo kan de aangenaamste positie worden ingesteld. Zachte inlegelementen in de trechter zorgen voor een aangenaam gevoel op de huid en een goede houvast.
De gemakkelijke bediening: De handmatige afkolfpomp bestaat uit slechts vier delen. Zo is de afkolfpomp eenvoudig in elkaar te zetten en schoon te maken.
Natuurlijk is de handmatige afkolfpomp BPA-vrij.

De handmatige afkolfpomp wordt geleverd in een pakket samen met een anti-colic fles 130 ml, een anti-colic fles 160 ml, 2 silk teat spenen maat 1, 2 afsluitplaatjes, een handleiding en een DVD met een instructie voor het geven van borstvoeding.

Accessoires

Prijs
4,79 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


MAM Handmatige Afkolfpomp
48,99 €
40,07 €