Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
MATTEL Ever After High - Rebel Darling Charming
Momenteel uitverkocht

MATTEL Ever After High - Rebel Darling Charming

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
14,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A169574

MATTEL Ever After High - Rebel Darling Charming
Begin een nieuw avontuur met de Ever After High.

De kinderen van de sprookjesfiguren hebben de keuze of ze de in de voetsporen van hun ouders willen treden of juist niet.

Darling Charming heeft gekozen voor een leven als Ever After Rebel - in sprookjesachtige stijl!
De dochter van Koning Charming is een sprookjesprinses, maar ze wil veel liever een ridder in glimmende uitrusting zijn. Darling combineert haar prinsesachtige en strijdlustige kant in een fabelachtige look. „Ever After High“-fans zullen haar typische outfit uit de afleveringen herkennen.

Met behulp van de meegeleverde poppenstandaard kun je alle looks en houdingen vasthouden. Bovendien wordt er een dagboek met exclusieve verhalen en een borstel meegeleverd.

Details:
 • Fabrikant Art.-Nr.: CDH58
  Alle poppen zijn voorzien van een poppenstandaard, haarborstel en een stukje uit hun dagboek.
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar

  Let op!
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!
 • Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Mattel

  Mattel – De wereld van Barbie, Fisher Price en meer!

  Mattel is het merk achter de meest populaire speelgoed wereldwijd. Denk onder andere aan Barbie, Fisher Price, Monster High en en en. Met ruim zeventig jaar ervaring weet de speelgoedgigant precies waar kinderen enthousiast van worden. Mattel verbindt zijn speelgoed aan tradities en innovaties, de visie van Mattel is ook hoogwaardig speelgoed voor jarenlang speelplezier voor verschillende leeftijdsgroepen. Ontdek een ruim aanbod aan Mattel speelgoed in onze Mattel shop!