Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
MATTEL Ever after High - Rebel Raven Queen
Momenteel uitverkocht

MATTEL Ever after High - Rebel Raven Queen

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering vanaf 40,00 €

Adviesprijs¹ 11,99 €
11,90 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A169980

MATTEL Ever after High - Rebel Raven Queen
Aan de Ever After High leren kinderen van beroemde sprookjesfiguren hun lot zelf in de hand te nemen. Raven Queen, dochter van de boosaardige Koningin uit "Sneeuwwitje en de zeven dwergen", ziet er sprookjesachtig cool uit in haar jurk met typische kleuren en symbolische accessoires.

Details:
 • Fabrikant Art.-Nr.: DLB35
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar

  Let op!
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!
 • Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Mattel

  Mattel – De wereld van Barbie, Fisher Price en meer!

  Mattel is het merk achter de meest populaire speelgoed wereldwijd. Denk onder andere aan Barbie, Fisher Price, Monster High en en en. Met ruim zeventig jaar ervaring weet de speelgoedgigant precies waar kinderen enthousiast van worden. Mattel verbindt zijn speelgoed aan tradities en innovaties, de visie van Mattel is ook hoogwaardig speelgoed voor jarenlang speelplezier voor verschillende leeftijdsgroepen. Ontdek een ruim aanbod aan Mattel speelgoed in onze Mattel shop!