Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
MATTEL Ever after High - Royal Farrah Goodfairy
Momenteel uitverkocht

MATTEL Ever after High - Royal Farrah Goodfairy

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 14,99 €
13,95 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A169960

MATTEL Ever after High - Royal Farrah Goodfairy
Met Ever After High begint een nieuw hoofdstuk uit de bekende sprookjes. De kinderen van de sprookjesfiguren hebben de keuze of ze de in de voetsporen van hun ouders willen treden of juist niet.

Aan de Ever After High leren kinderen van beroemde sprookjesfiguren hun lot zelf in de hand te nemen.

Er was eens... Farrah Goodfairy, dochter van de Goede Fee uit Assepoester.


Details:
 • Fabrikant Art.-Nr.: DHF93
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar

  Let op!
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!
 • Accessoires

  Prijs
  11,90 €

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Mattel

  Mattel – De wereld van Barbie, Fisher Price en meer!

  Mattel is het merk achter de meest populaire speelgoed wereldwijd. Denk onder andere aan Barbie, Fisher Price, Monster High en en en. Met ruim zeventig jaar ervaring weet de speelgoedgigant precies waar kinderen enthousiast van worden. Mattel verbindt zijn speelgoed aan tradities en innovaties, de visie van Mattel is ook hoogwaardig speelgoed voor jarenlang speelplezier voor verschillende leeftijdsgroepen. Ontdek een ruim aanbod aan Mattel speelgoed in onze Mattel shop!