Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
MATTEL Hot Wheels Nitrobot Attack speelset
Momenteel uitverkocht

MATTEL Hot Wheels Nitrobot Attack speelset

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
36,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A169592

MATTEL Hot Wheels Nitrobot Attack speelset
Zin in een duel met Carzilla? De gigantische, gemene robot valt de stad aan en heeft al een auto te pakken. Kom je te dicht in de buurt, dan breekt hij de straat onder je open. Hij moet gestopt worden voordat hij de hele stad heeft veroverd.

Details:
 • Fabrikant Art.-Nr.: CDR06
 • 1 Hot-Wheels auto inbegrepen voor directe actie
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar

  Let op!
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren.
 • Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Mattel

  Mattel – De wereld van Barbie, Fisher Price en meer!

  Mattel is het merk achter de meest populaire speelgoed wereldwijd. Denk onder andere aan Barbie, Fisher Price, Monster High en en en. Met ruim zeventig jaar ervaring weet de speelgoedgigant precies waar kinderen enthousiast van worden. Mattel verbindt zijn speelgoed aan tradities en innovaties, de visie van Mattel is ook hoogwaardig speelgoed voor jarenlang speelplezier voor verschillende leeftijdsgroepen. Ontdek een ruim aanbod aan Mattel speelgoed in onze Mattel shop!