Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
MATTEL Mega Bloks First Builders - Grote dierentuin DCL33
Momenteel uitverkocht

MATTEL Mega Bloks First Builders - Grote dierentuin DCL33

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
39,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A145041

MATTEL Mega Bloks First Builders - Grote dierentuin DCL33
Jouw kind kan leefomgevingen voor de olifant, de giraf of het aapje maken en deze met speciale brugdelen verbinden. De oppasser van het safaripark kan met zijn grappige terreinwagen naar zijn nieuwe dierenvrienden rijden. Met palmbomen en stickers kan jouw kind al snel een safariparkwereld creëeren. Ook inbegrepen is een safaripark-oppasser, een olifant, giraf, aapje en een vriendelijke terreinwagen.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: DCL33
• Vanaf 12 maanden

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Mega Bloks

Mega Bloks - speelplezier uit de USA voor de hele familie

Mega Bloks zorgt al jaren voor plezier in vele gezinnen uit Amerika, maar inmiddels in ruim 100 andere landen. Stimuleer met Mega Bloks de creativiteit, het zelfvertrouwen en de fantasie van je kindje met bouwspeelgoed dat gemaakt is voor kleine handjes. Ontdek de eindeloze speelmogelijkheden van Mega Bloks bouwblokken en bouw megatorens, raceauto's, grappige dieren en meer hier in onze shop!