Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
MATTEL Mega Bloks First Builders Lil Princess - Bouwtafel CXP12
Momenteel uitverkocht

MATTEL Mega Bloks First Builders Lil Princess - Bouwtafel CXP12

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 39,99 €
37,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A143189

MATTEL Mega Bloks First Builders Lil Princess - Bouwtafel CXP12
# Deze mooie bouwtafel biedt een platform voor allerlei glinsterende bouwwerken en gekke avonturen - met 25 glinsterende kleine prinses-blokken, een kleine prinses met magisch diadeem en haar mysterieuze eenhoorn-pony. Bouw hoge torens, koninklijke rustplekken en glanzende stallen versierd met kleurrijke stickers voor alle kleine prinsessen en eenhoorn-pony's.

Als het sprookje ten einde is, kunnen alle delen in de tafel bewaard worden en kan de tafel ingevouwen worden om gemakkelijk mee te nemen.

Functies:
• Draagbare speelset en tafel van Mega Bloks
• 25 rozekleurige en glinsterende First Builder blokken
• Veel kleine prinses-stickers om te versieren
• 1 kleine prinses met magisch diadeem en eenhoorn-pony met afneembare vleugels
• Veel plezier met alleen deze set of in combinatie met andere sets van Mega Bloks Lil Princess.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: CXP12
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 12 maanden

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Mega Bloks

Mega Bloks - speelplezier uit de USA voor de hele familie

Mega Bloks zorgt al jaren voor plezier in vele gezinnen uit Amerika, maar inmiddels in ruim 100 andere landen. Stimuleer met Mega Bloks de creativiteit, het zelfvertrouwen en de fantasie van je kindje met bouwspeelgoed dat gemaakt is voor kleine handjes. Ontdek de eindeloze speelmogelijkheden van Mega Bloks bouwblokken en bouw megatorens, raceauto's, grappige dieren en meer hier in onze shop!