Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
MATTEL Mia & Me - De Prins van Centopia Mo pop
Momenteel uitverkocht

MATTEL Mia & Me - De Prins van Centopia Mo pop

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 29,99 €
28,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A169978

MATTEL Mia & Me - De Prins van Centopia Mo pop
In de tv-serie „Mia and Me“ verandert het normale meisje Mia in een wonderlijke fee in het sprookjesland Centopia. Ze heeft een nieuwe eigenschap gekregen: ze kan met eenhoorns praten!

Met deze Prins Mo-pop speel je avontuurlijke sprookjes na. Hij ziet er betoverend uit in zijn rood bovenstuk en bruine broek.

Details:
 • Fabrikant Art.-Nr.: DHL67
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

  Let op!
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar!
 • Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Mattel

  Mattel – De wereld van Barbie, Fisher Price en meer!

  Mattel is het merk achter de meest populaire speelgoed wereldwijd. Denk onder andere aan Barbie, Fisher Price, Monster High en en en. Met ruim zeventig jaar ervaring weet de speelgoedgigant precies waar kinderen enthousiast van worden. Mattel verbindt zijn speelgoed aan tradities en innovaties, de visie van Mattel is ook hoogwaardig speelgoed voor jarenlang speelplezier voor verschillende leeftijdsgroepen. Ontdek een ruim aanbod aan Mattel speelgoed in onze Mattel shop!