MATTEL Spel S.O.S. Apenalarm

MATTEL Spel S.O.S. Apenalarm

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 1 beschikbaar!

38,38 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A046169

MATTEL Spel S.O.S. Apenalarm
In de jungle is de hel los! De spelers moeten dobbelen en proberen om de staafjes te verwijderen, zonder dat de apen vallen. Elke speler verzamelt de apen, die naar beneden vallen als hij aan de beurt is. Degene met de minste apen aan het einde, heeft het spel gewonnen. Een "apen-sterk" leuk spel!

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 52563
• 2-4 spelers
• Vanaf 5 jaar

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Mattel

Mattel – De wereld van Barbie, Fisher Price en meer!

Mattel is het merk achter de meest populaire speelgoed wereldwijd. Denk onder andere aan Barbie, Fisher Price, Monster High en en en. Met ruim zeventig jaar ervaring weet de speelgoedgigant precies waar kinderen enthousiast van worden. Mattel verbindt zijn speelgoed aan tradities en innovaties, de visie van Mattel is ook hoogwaardig speelgoed voor jarenlang speelplezier voor verschillende leeftijdsgroepen. Ontdek een ruim aanbod aan Mattel speelgoed in onze Mattel shop!


MATTEL Spel S.O.S. Apenalarm
38,38 €