Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
59 personen
bekijken dagelijks dit product.
MAXI COSI Buggy Board voor Mura Plus, Elea en Mura
Momenteel uitverkocht

MAXI COSI Buggy Board voor Mura Plus, Elea en Mura

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
74,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A114867

MAXI COSI Buggy Board voor Mura Plus, Elea en Mura
Wanneer ouders onderweg zijn en daarbij een baby in de kinderwagen en een klein kind aan de hand hebben, maakt de Maxi-Cosi Buggy Board het uitstapje eenvoudiger en veiliger. Hij kan in combinatie met de Mura Plus, Elea en Mura gebruikt worden. Het Maxi-Cosi Buggy Board is eenvoudig en snel met één klik aan de geïntegreerde verbindingspunten van de kinderwagen bevestigd worden. Voor oudere Mura modellen zijn de adapters inbegrepen.

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Maxi Cosi

Veilig met de autostoelen van Maxi Cosi

Maxi Cosi staat al ruim 30 jaar bekend voor betrouwbaarheid, innovatie, kwaliteit en hun trendy designs. Veiligheid is voor Maxi Cosi erg belangrijk, daarom haalt Maxi Cosi in de regel de zeer strenge Europese veiligheidseisen vaak met vlag en wimpel. Autostoelen van Maxi Cosi zijn beschikbaar voor alle autostoelgroepen; het begint met de autostoelen voor pasgeboren kindjes tot en met comfortabele autostoelen voor kinderen tot 12 jaar. Naast autostoelen heeft Maxi Cosi ook nog buggy's en accessoires zodat het aan niets ontbreekt. Ontdek nu alle modellen in onze Maxi Cosi shop!