MAXI COSI Regenhoes voor Cabriofix, Pebble en Citi SPS

MAXI COSI Regenhoes voor Cabriofix, Pebble en Citi SPS

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

29,57 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A114650

MAXI COSI Regenhoes voor Cabriofix, Pebble en Citi SPS
Vandaag kann het regenen, stormen of sneeuwen...

In welke vorm de neerslag ook uit de hemel komt, je baby ligt zeker veilig en droog onder de doorzichtige regenhoes.
Hij is stevig, eenvoudig aan te brengen en op te bergen: je bent er klaar voor, als het regent of giet.
De regenhoes past pefect op de Cabriofix, Pebble en Citi SPS.

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Maxi Cosi

Veilig met de autostoelen van Maxi Cosi

Maxi Cosi staat al ruim 30 jaar bekend voor betrouwbaarheid, innovatie, kwaliteit en hun trendy designs. Veiligheid is voor Maxi Cosi erg belangrijk, daarom haalt Maxi Cosi in de regel de zeer strenge Europese veiligheidseisen vaak met vlag en wimpel. Autostoelen van Maxi Cosi zijn beschikbaar voor alle autostoelgroepen; het begint met de autostoelen voor pasgeboren kindjes tot en met comfortabele autostoelen voor kinderen tot 12 jaar. Naast autostoelen heeft Maxi Cosi ook nog buggy's en accessoires zodat het aan niets ontbreekt. Ontdek nu alle modellen in onze Maxi Cosi shop!


MAXI COSI Regenhoes voor Cabriofix, Pebble en Citi SPS
29,57 €