MEDELA Calma Speen

MEDELA Calma Speen

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

14,67 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A027577

MEDELA Calma Speen
MEDELA Calma Speen

De Medela Calma speen past zich aan de behoefte van uw baby aan. Doordat de melk niet automatisch stroomt, kan de baby tijdens de voeding pauzeren en ademhalen. Wel moet de speen op de juiste manier gepositioneerd worden om een volledig vacuüm te kunnen creëren.

De Medela Calma speen is er slechts in één maat en één maat is geschikt voor de duur van de gehele lactatieperiode. De speen druppelt niet en uw baby geeft bij het boeren minder vaak wat melk terug. Baby gebruikt aangeleerd voedingsgedrag en moeder kan langer genieten van de band die zij tijdens de borstvoeding met haar baby heeft opgebouwd.

Met Calma kunt u langer genieten van uw unieke borstvoedingservaring. De baby keert gemakkelijk terug van de fles naar de borst.

De losse Calma speen past op alle Medela flessen.Accessoires

Prijs
13,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


MEDELA Calma Speen
14,67 €